Το μέλι μας από σίκαλη, που ονομάζεται επίσης μαύρο σιτάρι, είναι ένα σπάνιο μέλι που συλλέγεται στη Γαλλία, στην περιοχή του Γκέρ. Ισχυρό και γεμάτο γεύση, διαθέτει μια όμορφη καφέ απόχρωση με χάλκινες ανταύγειες, με παχύ και κρεμώδη υφή. Το μέλι μας από σίκαλη διαθέτει...
Μέλι από ανθοφορία του καλοκαιριού απευθείας από την Κολωνία
Ένας κολοβός κανόνας §8: Κάνε το καλό, αλλά όχι πολύ συχνά. Σημαίνει τόσα πολλά: Κάνε το καλά, αλλά όχι πολύ συχνά ή ποιότητα πάνω από ποσότητα. Αυτό ισχύει και για το μέλι μας από την πόλη, που προέρχεται από την καρναβαλική πρωτεύουσα στον Ρήνο. Δοκιμάστε την ποικιλία της Κολωνίας!
Μέλι υψηλής ποιότητας, προερχόμενο κυρίως από τη βελανιδιά, την καστανιά και την καρυδιά. Το χρώμα του είναι σκούρο ή καστανό, με έντονη γεύση και πολύ παχύρρευστη υφή. Με υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα και βιταμίνες B και C, ενδείκνυται για την καταπολέμηση της αναιμίας, της δυσεντερίας και της χρόνιας διάρροιας, καθώς και για εξωτερική χρήση σε αιμορροΐδες και ραγάδες.
Μέλι Θυμαριού.
Χαρακτηριστικά:
Χρώμα: ανοιχτό κεχριμπάρι, γενικά με μια ελαφριά κοκκινωπή απόχρωση.
Άρωμα: λουλουδάτο με φαινολικό συστατικό, πολύ έντονο και πολύ επίμονο.
Γεύση: γλυκιά με νότες οξύτητας. Μπορεί να έχει αλμυρές νότες και παρουσία αρωματικών νότες και malted φινίρισμα, όταν συνοδεύεται από μελάσα. Χαμηλή τάση κρυστάλλωσης.
Ζώνη παραγωγής: Ασβεστολιθικές περιοχές των δύο ημιορεινών και περιοχές και βουνά του νότου.
Χρώμα: ανοιχτό κεχριμπάρι, γενικά με μια ελαφριά κοκκινωπή απόχρωση
Άρωμα: λουλουδάτο με φαινολικό συστατικό
Γεύση: γλυκιά με νότες οξύτητας
Ζώνη παραγωγής: Ασβεστολιθικές περιοχές των δύο ημιορεινών
Η μέλι θυμαριού είναι γνωστή για τη δυνατή και αρωματική γεύση της. Προέρχεται από τα λουλούδια του θυμαριού, ενός φαρμακευτικού φυτού, γεγονός που την καθιστά δημοφιλή επιλογή λόγω των αντιοξειδωτικών και αντιμικροβιακών της ιδιοτήτων. Ιδανική για καθημερινή κατανάλωση και χρήση σε γκουρμέ συνταγές.
MGO πιστοποιημένος μέλι Manuka από τη Νέα Ζηλανδία. Καλύτερη ποιότητα. Εξετασμένο από εξουσιοδοτημένα εργαστήρια του Υπουργείου Πρωτογενών Βιομηχανιών της Νέας Ζηλανδίας.
Οι τιμές είναι καθαρές τιμές συν τα έξοδα μεταφοράς και διαχείρισης από τη Νέα Ζηλανδία προς την αποθήκη σας στην ΕΕ. Θα βρείτε τα κόστη στην προφορική τιμολόγηση.
Οι επιβαλλόμενοι δασμοί εισαγωγής στην ΕΕ, που ανέρχονται αυτή τη στιγμή στο 17,3% για το μέλι, περιλαμβάνονται ήδη στην τιμή!
Βάρος: 1000g
Προέλευση: Νέα Ζηλανδία
Ποιότητα: Πιστοποιημένο Premium μέλι
Αρωματικό μέλι σε σκούρο κίτρινο έως καφέ χρώμα ανάλογα με τα χρόνια, είναι ένα κρεμώδες μέλι από ποικιλία φυτών (άγρια σμέουρα, κάστανα, τριφύλλια,...).
Συλλεγμένο σε ορεινές περιοχές, εντός του όρους Monédières, αυτό το μέλι είναι ένα τέλειο προϊόν για να γλυκάνει ζεστά ροφήματα και επιδόρπια.
Ο Low-Bac μέλι (Low Bacteria = μειωμένα μικρόβια) έχει αναπτυχθεί ειδικά για μικροβιολογικά απαιτητικά και ευαίσθητα προϊόντα. Με τη θερμική διαδικασία που έχει αναπτύξει η Norevo, το μέλι μειώνεται σε μικρόβια μέσω θέρμανσης. Το Low-Bac μέλι χρησιμοποιείται, για παράδειγμα, σε βρεφικές τροφές, καθώς και στη βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων. Χρησιμοποιείται επίσης συχνά σε ποτά.
Η μέλισσα από χουρμάδες είναι το ίδιο με τη ρευστή ζάχαρη από χουρμάδες, με μια πιο παχιά και απολαυστική υφή που έχει παρόμοια υφή και χρώμα με το παραδοσιακό μέλι. Είναι μια τέλεια προσθήκη σε οποιαδήποτε συνταγή. Επιπλέον, η μέλισσα από χουρμάδες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο προϊόν, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μοναδικά και νόστιμα προφίλ γεύσης για τους πελάτες σας. Είτε είστε σεφ, είτε λάτρης της τροφής, είτε άτομο που προσέχει την υγεία του, η μέλισσα από χουρμάδες είναι ένα συναρπαστικό συστατικό για εξερεύνηση.
Miel Bayu "ελixir θαύμα" 100 γρ
Οι μέλισσες μελιπονοειδών (Meliponini) είναι μέλισσες χωρίς κεντρί που παράγουν ένα μοναδικό μέλι στον κόσμο, των οποίων οι αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές ιδιότητες δεν χρειάζεται να αποδειχθούν. Οι μέλισσες μελιπόνοι παράγουν το μέλι τους, των οποίων οι χημικές ιδιότητες εμποδίζουν την ανάπτυξη μικροβίων και μύκητων, μια προσαρμογή που επιτρέπει στην ουσία να μην αλλοιώνεται. Σύμφωνα με τον David Roubik, ειδικό στις μέλισσες μελιπόνοι στο Smithsonian Tropical Research Institute του Παναμά, είναι επείγον να συνεχιστούν οι έρευνες για τα ιατρικά οφέλη των μελιών.
Το μέλι από μέλισσες ξινά-γλυκά χωρίς κεντρί Bayu είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, γενικά αναφερόμενο ως "ελixir θαύμα", το οποίο είναι αντιμικροβιακό, αντιφλεγμονώδες και προσφέρει οφέλη για την επούλωση με μια φυσική ξινά γλυκιά γεύση. Το ξινό μείγμα είναι πλούσιο σε φαινολικό οξύ, δίνοντάς του μια διεγερτική γεύση.
Κάθε περιοχή της Κούβας είναι μια μοναδική terroir.
Οι κύριες περιοχές παραγωγής μονοανθέων μελιού είναι οι Matanzas, Sancti Spiritus, Santiago de Cuba και Granma.
Μέλι Θυμαριού και Λιβαδιών της Εξτρεμαδούρας. Μόλις προσθέσαμε αυτό το προϊόν στη γκάμα μας, απευθείας από τον παραγωγό, ένα άγριο μέλι από την υπέροχη περιοχή της Κάθερες, στην Εξτρεμαδούρα, στη Σιέρα ντε Γκάτα κοντά στα πορτογαλικά σύνορα. Ο παραγωγός με τον οποίο συνεργαζόμαστε, δείτε τη φωτογραφία στην ενότητα μας: Ποιες ιδιότητες έχουν τα διάφορα μέλια, διαθέτει μερικές κυψέλες στην Πορτογαλία, λόγω της εγγύτητας με τα σύνορα.
Η Γεωργία βρίσκεται στην ανατολική άκρη της Μαύρης Θάλασσας, στις νότιες πλαγιές της κύριας κορυφής των Μεγάλων Καυκάσιων βουνών. Η Γεωργία είναι μια μικρή χώρα που καλύπτει 69.700 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης. Το εβδομήντα πέντε τοις εκατό της χώρας είναι ορεινό. Το σαράντα τοις εκατό της Γεωργίας είναι δασωμένο. Τα δάση είναι γνωστά για τη βιοποικιλότητά τους, η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από 13.000 είδη φυτών, εκ των οποίων τα 380 είναι ενδημικά στην περιοχή. Η Γεωργία περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα αγροοικολογικών ζωνών που κυμαίνονται από ημι-έρημο έως υποτροπικό και αλπικό. Οι υψομετρικές διαφορές ποικίλλουν ανά περιοχές και κυμαίνονται από μηδέν έως 5.201 μέτρα.
Αυτές είναι ιδανικές συνθήκες για την παραγωγή μελιού.
Η Κβαρέλι - Καχέτι είναι πλούσια σε φυτά μελιού όπως: Μυρωδάτο Θυμάρι Carduus nutans; Γη-κισσός Glechoma hederacea; Αλφάλφα Medicago caucasica; Μέλι Τριφύλλι Melilotus albus; Δασική Σαλάβια Salvia nemorosa; Σκούπα του υφαντή Spartium junceum.
Θερμίδες: 320 Kcal: Πρωτεΐνη: 0,3g
Λίπη: 0g: Υδατάνθρακες: 65g
Σακχαρόζη: 29g: Φρουκτόζη: 36g
Αυτά τα 100% φυσικά & βιολογικά προϊόντα καθαρού ακατέργαστου μελιού περιλαμβάνουν μέλι από ερείκη (το "Rolls Royce του μελιού"), μία από τις καλύτερες ποικιλίες μελιού στον κόσμο, καθώς και άλλα προϊόντα μελισσών όπως πρόπολη, γύρη, φρέσκια βασιλική ζελέ και το απίστευτο ψωμί των μελισσών. Διεθνώς βραβευμένα.
Σε τοστ, για να αρωματίσετε τα επιδόρπια ή τα πιάτα σας, να μαλακώσετε μια μαρινάδα ή να γλυκάνετε ένα ζεστό ρόφημα… φτιάξτε το μέλι σας από την αρωματική και γευστική αυτή χρυσή υγρή ουσία.
Το βιολογικό μας μέλι από λουλούδια παράγεται στην ορεινή περιοχή Άνω Κλίνες στη Δυτική Μακεδονία.
Όπως όλα μας τα μέλια, είναι πιστοποιημένο ότι δεν έχει θερμανθεί, χωρίς μείγματα ή τεχνητή προσθήκη ζάχαρης. 100% φυσικό και χωρίς συντηρητικά, διατηρεί όλες τις διατροφικές του αξίες και τις γευστικές του ποιότητες από την αρχή.
Κατόπιν αιτήματος, διατίθεται επίσης σε πλαστικό κουβά 5kg και μεταλλικό δοχείο 26kg.
Συσκευασία:
Βάρος : 1000gr
Σε γυάλινο Βάζο
Το Μέλι Άγριας Βελανιδιάς συλλέγεται σε υψόμετρο 1050 μέτρων και άνω, μέσα στα παρθένα δάση του Λιβαδερού Κοζάνης- Δυτικής Μακεδονίας. Το σπάνιο αυτό Μέλι συλλέγεται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι το βαθύ του χρώμα, η ξεχωριστή του γεύση και το γεγονός ότι είναι παχύρευστο.
Το Μέλι Άγριας Βελανιδιάς συλλέγεται με μεγάλη δυσκολία για αυτό και αποτελεί προϊόν περιορισμένης παραγωγής.
Η επιλεγμένη του συσκευασία το προστατεύει από τις αλλοιώσεις διατηρώντας ανέπαφη την αντιοξειδωτική του αξία, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία του και όλα του τα γευστικά χαρακτηριστικά.
Το μέλι Βελανιδιάς θεωρείτε από τα καλύτερα μέλια στον Ελλαδικό χώρο.
Στο εργαστήριο του ΑΠΘ επέλεξαν, 48 δείγματα από πεύκο, βελανιδιά, ερείκι, καστανιά, manuka, το οποίο μάλιστα κατέκτησε την παγκόσμια αγορά διαφημιζόμενο για τη βιολογική του δράση.
500g γυάλινο βάζο (μπορεί να παραγγελθεί επίσης σε πλαστικό βάζο 1300g)
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: Κρασνοντάρ
Το μέλι μαύρης σφενδάμου θεωρείται ένα από τα καλύτερα όσον αφορά τις γευστικές του ιδιότητες. Εξωτερικά, είναι σκούρο, κόκκινο-καφέ χρώμα. Η γεύση του μελιού μαύρης σφενδάμου είναι έντονη, αρμονική. Είναι πικάντικο, μέτρια γλυκό με μια ελαφριά πικρία, παραμένει στο στόμα με μια μακρά επίγευση μελιού-αμυγδάλου. Το μέλι μαύρης σφενδάμου συλλέγεται από τις μέλισσες τον Απρίλιο-Μάιο από έναν αγρό σφενδάμου. Είναι πλούσιο σε μέταλλα και έχει μοναδική σύνθεση. Περιέχει 50% φρουκτόζη και μόνο 30% γλυκόζη, γεγονός που το καθιστά δυνατό να συμπεριληφθεί στη διατροφή ακόμη και για διαβητικούς ασθενείς. Συλλεγμένο φρέσκο, διατηρεί όλες τις θρεπτικές και ιαματικές του ιδιότητες, και παραμένει υγρό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Οι μελισσοκόμοι της Μαδαγασκάρης συλλέγουν αυτό το σπάνιο μέλι στα ξηρά δάση του μεγάλου Νότου της Μαδαγασκάρης, στην περιοχή Αντρόι.
Ένα φυσικό μέλι από τη Μαδαγασκάρη
Το Άγριο Μέλι από Ξηρά Δάση εντυπωσιάζει με τα έντονα αρώματά του και το σκούρο καφέ χρώμα του. Τα πιο σκούρα μέλια είναι γνωστά ως τα πιο νόστιμα, και αυτό είναι ένα από τα πιο γευστικά.
Αυτό το καθαρό και άγριο μέλι από τη Μαδαγασκάρη έχει υγρή και παχύρρευστη υφή.
Όπως το νόστιμο Μέλι Μοκαράνα, είναι ένα μέλι για το οποίο οι μελισσοκόμοι της Μαδαγασκάρης είναι περήφανοι. Δεν έχει όμοιό του όσον αφορά τις γεύσεις και τα αρώματα.
Ένα άγριο μέλι πλούσιο σε γεύσεις
Συγκεντρώνει σε ένα νέκταρ μια αφθονία θεραπευτικών ιδιοτήτων. Αυτό οφείλεται στην ποικιλία της χλωρίδας που επισκέπτονται οι μέλισσες της Μαδαγασκάρης: Μπαομπάμπ, Αλόη Βέρα και φραγκοσυκιά. Όλες αυτές οι σπάνιες και ενδημικές φυτά το καθιστούν ένα μοναδικό μέλι.